zondag 4 september 2016

Vakantie vieren met Niic0lleiine

Zondag 18:19u
Tijs speelt Just Cause 3. Vrijdag binnen gekomen. Hij is er helemaal blij mee.
Eigenlijk moeten we eten, maar we hebben nog altijd geen honger. Zal het door de oliebol komen?
Ps Tijs is niet echt aan het winnen.

Vakantie

Eindelijk is de vakantie er. Het is sneller gekomen dan ik verwacht had. Je denkt altijd: "Oh maar dat duurt nog wel ff!" Maar voor je het weet is het zover. Wat doe je dan als de vakantie begonnen is? Natuurlijk lekker uiteten! We zijn heerlijk bij de wok geweest in Malden. Altijd lekker eten daar.

Zaterdag hebben we nog boodschappen gedaan, ben ik een vriendin gaan helpen met de administratie voor haar bedrijfje en hebben we een verjaardag gehad. Druk, maar wel erg gezellig.
Zondag is een dagje geweest voor de kermis in Groesbeek. Daar hebben we geluisterd naar een live optreden van The Mixed Nuts. Twee vriendinnen zingen in deze band. Erg leuk!
Daarna hebben we een zak oliebollen gekocht en zijn we naar huis gegaan. Beetlejuice en Heel Holland Bakt staan nog op de agenda.

Op Vakantie
Woensdag reizen we af naar Schiphol. Daar zal een kamer in het Citizm op ons wachten. Als we de koffers afgezet hebben gaan we naar Amsterdam voor een hapje eten. Vroeg naar bed daarna. Donderdag ochtend vliegen we om 10:15u naar Frankfurt. Vanuit daar is het nog maar(??!!) 10uur naar Orlando. De tablet staat al vol met series en de E-reader heeft er voldoende boeken opstaan. Misschien lukt het me nog om een beetje te slapen.

We hebben er in ieder geval heel veel zin in. See you soon by Niic0leiine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten